Sant Sadurní estrena nova biblioteca!


El passat dissabte 25 de novembre la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia va reobrir les portes després d’un període de tancament per tal de traslladar-la a un nou espai i alhora modernitzar tot el seu equipament audiovisual i informàtic.

La nova biblioteca es troba a la plaça d'Homenatge a la Vellesa que té 1.324 m2 distribuïts en dues plantes i amb un pati interior accessible. L'equipament disposa d’una sala d’estudi, sales d’estudi i formació, una sala d’actes polivalent amb capacitat per a 70 persones, a més sala de revistes i, a la planta superior, l’àrea infantil.

Un dels trets més característics és un pati interior que connecta amb diversos espais i que dona una sortida a l’exterior sense haver de sortir de l’edifici, amb possibilitat per acollir actes i espectacles. A més de la biblioteca municipal, El Centre Cultural acollirà també en la propera fase l’Arxiu Municipal, que s'ubicarà a la planta baixa, i aules de l’Escola d’Adults.

La biblioteca municipal s'ha modernitzat amb la implantació d’un sistema de seguretat i préstec d’autoservei en tecnologia RFID. El seu horari serà l'habitual, els matins de dimarts a dissabte de 10h a 14h i les tardes de dilluns a divendres de les 16h a les 20.30h.

Aneu-hi, us encantarà!