Comença La Setmana del Llibre en Català

 La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona serà present, un any més, a la Setmana del Llibre en Català, que enguany es trasllada, de manera excepcional, al Moll de la Fusta de Barcelona per complir amb tots els protocols sanitaris i de seguretat. Aquesta 38 a edició se celebrarà del 9 al 13 de setembre i la programació presencial es reforçarà amb una aposta decidida per la difusió digital, i s’estendrà, així, a tot el territori.
Durant aquests dies, la Xarxa de Biblioteques Municipals dinamitzarà les activitats infantils i familiars que s’oferiran a l’espai familiar de la Setmana amb l’objectiu de difondre la riquesa i vitalitat del llibre en català. Aquesta proposta presencial es combinarà amb una programació en línia especial del cicle de trobades virtuals entre llibreters i autors “De paraula” que tenen lloc al perfil d’Instagram de la Xarxa de Biblioteques Municipals. En aquesta edició especial hi participaran autors que presenten novetats a La Setmana.

La Setmana tampoc renunciarà a la celebració del 24è Premi Trajectòria, que ha atorgat a l'escriptora, il·lustradora, pedagoga, comissària i crítica literària Teresa Duran.

La Setmana va néixer l’any 1983 amb l’objectiu de promocionar el llibre en català i convertir-se en un punt de trobada entre lectors, editorials i llibreries. Des de llavors, La Setmana no ha parat de créixer fins a convertir-se en el que és avui, un esdeveniment cultural de referència al país.

Entrades populars d'aquest blog

No tens carnet de biblioteques? Ara en podràs tenir un de temporal!

Documentals musicals en línia. In-edit TV

El 25 de juny tornem!