III trobada de clubs de lectura de l'Alt Penedès i del Garraf

DIVENDRES 6 DE JUNY A LES 19:00
AL CELLER DE LA FASSINA DE CAN GUINEU A SANT SADURNÍ D'ANOIA

Des del 2012 es ve duent a terme un acte que aplega un gran club de lectura gegant format per tots els clubs de lectura de les biblioteques de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf. Lectors dels municipis per on circulen els bibliobusos Castellot i Montau, de les biblioteques de Cubelles, els Monjos, Gelida, Sitges, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Pere de Ribes, Sant Sadurní, Vilafranca i Vilanova es reuneixen per a comentar entre tots l’obra literària d’un autor del territori, enguany l’escriptor gelidenc Jordi Llavina. Es tracta de la Trobada de Clubs de les Biblioteques de l’Alt Penedès i Garraf.

Des del gener i fins ara al juny els diversos clubs han anat llegint les obres de Llavina i comentant-les en petit comitè i el dia 6 de juny serà el moment de trobar-se amb l’autor, comentar els llibres entre tots i fer una petita festa d’homenatge a les lletres i als lectors.

Cada any la trobada és en un municipi diferent d’una de les dues comarques i per al 2014 les biblioteques organitzadores són la Biblioteca Jaume Vila i Pascual de Gelida i la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní d’Anoia. La ubicació triada és el magnífic celler de la Fassina de Can Guineu, dins el Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní d’Anoia, al Carrer Sant Pere.

A l’inici de l’acte es farà una ressenya literària de l’autor triat a càrrec del poeta i mestre penedesenc Ricard Garcia i la narradora Sílvia Amigó farà una lectura de textos triats a partir de les tres novel·les que es comentaran durant la trobada.